Info-avond met Spotify en FrieslandCampina @Melkweg

Datum: 9 oktober 2017
Tijd: 19:30 uur

Het is weer zover! We organiseren onze jaarlijkse infodag voor alle BAM!-mers, met twee ontzettend toffe gasten: de artist-manager van Spotify NL en een melkboer van Campina. Allereerst de praktische info. Omdat we na de vorige editie van sommigen van jullie te horen kregen dat overdag niet altijd handig is, hebben we er een infoavond van gemaakt. Vanzelfsprekend met bier & bitterballen na afloop.

Spotify: Masterclass voor artiesten
Jim Kreeftenberg is manager Artist & Label Services bij Spotify en geeft een Masterclass “Spotify voor Artiesten”. Hoe zorg je ervoor dat je profiel er piekfijn bij staat? Wat is “Spotify for Artists” en hoe werken “Discover Weekly”  en “Release Radar”? Na deze masterclass heb je het antwoord op deze (en andere) vragen!

FrieslandCampina
Huh, FrieslandCampina? Van de koeien en de vla? Zeker weten! FrieslandCampina is een coöperatie waarin melkboeren gezamenlijk hun belangen behartigen. Zo voeren ze bijvoorbeeld samen prijsonderhandelingen met grote bedrijven, en zijn ze ook gezamenlijk eigenaar van het (miljarden) bedrijf. Het FrieslandCampina-model bewijst zichzelf al decennialang en wij zijn benieuwd of het een inspiratie zou kunnen zijn voor songwriters. Ook wij staan immers samen sterker wanneer het gaat om onderhandelingen met grote partijen.

Daarnaast is er natuurlijk tijd ingeruimd voor al jullie vragen.

Save the date!
Wat: BAM! info-avond
Wanneer: Maandag 9 oktober, 19:30-23:00
Waar: Melkweg, Amsterdam
Geef je op door te mailen naar info@bambambam.nl !

Introducés: je mag op de info-avond één introducé meenemen. Dat mag je manager zijn, of een collega-songwriter die nog geen lid is van BAM! Mail ons even wie je meeneemt en in welke functie, dan zetten we hem/haar op de lijst.